ANUNTURI RECENTE
Spectacol Gaudeamus PDF Imprimare Email

Liga Studenților Electroniști, împreuna cu Liga Studenților Electrotehniști, organizează un spectacol de teatru, umor, dans și muzică pe Scena Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților, miercuri, 21 martie, ora 19:30. Informații despre eveniment se găsesc aici.

 
Rezultate admitere septembrie 2017

Pe site-ul facultății au fost afișate rezultatele concursului de admitere din sesiunea septembrie 2017 pentru ciclurile de studii de licență, respectiv de masterat. Vă rugăm să accesaţi periodic paginile respective, inclusiv cele de anunțuri, pentru a verifica situaţia curentă a candidaţilor declaraţi admişi pe locurile finanţate de la buget, respectiv cu taxă.

 
ISSCS 2017
În perioada 13-14 iulie 2017 facultatea noastră a organizat, împreună cu filiala IEEE România, a XIII-a ediţie a Simpozionului Internaţional de Semnale, Circuite şi Sisteme.

 
Olimpiadă internațională de matematică

În data de 19 decembrie 2016 s-a desfășurat Olimpiada internațională de matematică online pentru studenți, "8-th Team Internet Mathematical Olympiad – Blitz and Championship" organizată de Ariel University din Israel. Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași a participat cu 12 echipe, trei dintre acestea având în componență studenți de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, pregătiți în cadrul Centrului de pregătire performantă în matematică de către lect. dr. Daniela ROȘU și lect. dr. Marian PANȚIRUC. La categoria Blitz echipa formată din Dănuț TRĂSNEA, Darius APETROAEI, Gabriel GIURGICĂ și Ștefan STOICA, studenți în anul II ai facultății noastre, a obținut medalie de bronz.


Please visit the English version of the site and give us your feedback!
EN
EN
EN

Pentru parinti

Această pagină prezintă informaţii utile părinţilor privind organizarea facultăţii, condiţiile de studiu şi posibilităţile de angajare după absolvire.

Legislatie

Pe această pagină vor fi afişate principalele reglementări legislative privind educaţia. Vor fi incluse dispoziţii legale stabilite la nivel naţional, precum şi proceduri interne.

Promotia mea

Pe site-ul facultăţii vor fi găzduite temporar pagini referitoare la organizarea întâlnirilor de promoţie ale absolvenţilor noştri. Datele vor fi actualizate de către organizatori.