Home Studenti Premii concurs CONTINENTAL
Premii concurs CONTINENTAL
CONTINENTAL AUTOMOTIVE ROMANIA a organizat în zilele de 9 și 10 mai 2014 cea de-a 8-a ediție a Competiției Studentești, eveniment dedicat studenților de la facultățile cu profil tehnic și informatic, dornici să-și etaleze cunoștintele și să răspundă unei provocări tehnice interesante, ce contribuie la pregătirea lor pentru o carieră de succes. Tema competiției studentești a fost Electro-mobility3. Studenții au oferit soluții tehnica pentru a rezolva inovativ si eficient proiectul: "Drive an electrically actuated car. Men and Machines!"  Descrierea, cerintele tehnice ale proiectului, regulamentul si formularele necesare inscrierii sunt disponibile aici.
În urma desfășurării competiției, locurile 1 și 2 au fost ocupate de două echipe formate din studenți ai facultății noastre:

Locul 1:
Alexandru-Iulian Timofte
Roxana-Adriana Barcan
Teodora-Simona Potoc

Locul 2:
Razlog Beatrice Nicoleta
Ilies Florin Daniel
Azoitei Vlad

Locul 4:
Tutu Marian
Chirita Cosmin-George
Musteata Sebastian-Constantin

Celelalte echipe ale facultății noastre au fost formate din studenții Aluculesi Ovidiu, Simion Marian, Vieru Ciprian, Visan Adrian (singura echipă din concurs cu parte mecanică originală, inovativă), respectiv Iulian Ianocoglo, Serghei Matura, Vitali Cazacu.

La competitie au fost inscrise 34 de echipe de la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, Universitatea Tehnica a Moldovei din Chisinau si Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi (5 echipe de la ETTI, 4 echipe de
la ETH si 1 echipa de la AC). Echipele facultatii noastre au fost coordonate de prof. dr. ing. Laurentiu Dimitriu, conf. dr. ing. Marius Dobrea si sef lucr. dr. ing. Cristian Aghion. Felicitări studenților pentru participare și reușită și mulțumiri colegilor noștri pentru implicare și coordonare.