Conturi email studenți PDF Imprimare Email
Joi, 19 Martie 2020 00:00
Serviciul de e-mail al studenților este găzduit pe platforma Office 365. Office 365 este un serviciu de tip cloud oferit de Microsoft, găzduit pe serverele Microsoft. Autentificarea se realizează folosind sistemele informatice din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din Iași, conturile și accesul la resurse fiind gestionate local, în cadrul facultății.
Accesul la serviciul cloud se poate face intrând pe site-ul http://www.etti.legacy.tuiasi.ro, apăsând pe butonul „Students Webmail” din meniul dinamic plasat în partea din stânga a paginii principale sau accesând direct acest link.  

Pentru autentificare se va folosi adresa completă de e-mail (ca utilizator, de regulă Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ) și parola corespunzătoare contului ETTI. Conturile care nu au fost accesate o perioadă mai lungă de timp  de la creare pot fi blocate.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să citiți și acest anunț. Mai multe detalii despre platforma Office 365 pot fi găsite la adresa aceasta .

Studenții vor putea folosi aceleași date de autentificare (utilizator și parola) pentru următoarele servicii: domeniu (autentificare pe calculatoarele din laboratoarele ETTI), e-mail (Office365), platforma de e-learning Moodle, servere de aplicații ETTI, Microsoft Imagine, rețeaua WI-FI.

rugam sa cititi si acest anunt.

not

Mai multe detalii despre platforma Office 365 pot fi gasite aici.

NOTĂ:
 
Vă rugăm să ignorați mesajul referitor la crearea de adrese de email instituționale pe platforma Google și să folosiți exclusiv modalitatea de lucru descrisă mai sus.
 
 

Ultima actualizare în Joi, 19 Martie 2020 14:00