Anunțuri admitere licență PDF Imprimare Email
Duminică, 30 Iulie 2017 00:00


ANUNȚURI:

30 iulie: anunț candidați admiși buget | anunț candidați admiși taxă | anunț TST engleză | anunț candidați aflați pe lista de rezerve ETTI

31 iulie: Confirmarea locului obținut la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației în urma concursului de admitere presupune depunerea diplomei de bacalaureat în original. Diploma va fi adusă la facultatea unde a fost depus dosarul de înscriere. Candidații care au depus deja diploma de bacalaureat în original nu trebuie să mai confirme locul ocupat.
Candidații declarați admiși la facultatea noastră vor achita taxa de înmatriculare în valoare de 50 lei în prima săptămână de activitate didactică, odată cu semnarea contractului de studii.

1 august: În atenția candidaților aflați pe lista de rezerve ETTI: până pe data de 1 august au confirmat retragerea un număr de 51 de candidați pentru locurile de la buget și 7 candidați pentru locurile cu taxă dintre cei declarați admiși.

17 septembrie: În atenția candidaților admiși pe locurile cu taxă: în urma redistribuirii locurilor neocupate la nivel de universitate, 19 candidați admiși inițial pe locurile cu taxă au fost declarați admiși pe locuri bugetate, în ordinea mediilor. Vă informăm că în următoarele zile, la studii de licență, există posibilitatea suplimentării cu noi locuri bugetate. În acest caz vor mai fi posibile alte treceri de la taxă pe locuri bugetate. Anunțurile în acest sens vor fi postate pe pagina facultății.
 
20 septembrie: În urma unei noi suplimentări cu 17 locuri și a retragerii a 5 candidați, alți 22 candidați admiși pe locurile cu taxa au fost declarati admisi pe locuri bugetate, in ordinea mediilor. Listele nominale pot fi consultate in pagina Rezultate.
 
 
 
 
Ultima actualizare în Miercuri, 20 Septembrie 2017 21:50